Mari Menyapu Sawang

31 08 2010

Agak lama jugak aku tak menyapu sawang kat blog ni. Mula-mula masuk sini tercari-cari macam mana nak buat new post. Gila ah, punya la lama tak masuk sini sampaikan nak taip pun menggeletar tangan.

Oh lupa bulan puasa, patut lah tangan menggigil.

Bukan apa aku lama tak masuk sini, ini semua angkara WordPress yang lembab bagaikan siput mentarang yang banyak dijual kat Sabak Bernam ni. Dah banyak kali aku maki hamun WordPress ni tapi aku masih lagi jugak menaip kat sini.

Lagi satu, masa aku banyak diluangkan bersama ehem-ehem serta forum MySembang.

Jadi kebetulan pulak hari ni ialah 31 Ogos, kebetulan jugak pertama kalinya blog ni diwujudkan 2 tahun lalu sebagai tempat untuk aku melepaskan apa yang terpendam, tergeram dan segala macam ter lagi.

Mula-mula masuk sini, segala macam benda nak buat, nak tukar layout, nak tukar cara penulisan (konon), tapi bila difikirkan semula, rasa macam tak jadi sebab aku ni adalah seorang yang agak sentimental. Lagipun dalam banyak-banyak layout free WordPress, ini yang aku gemar.

Diharapkan, dengan permulaan yang baru ni, aku akan dapat merapu lagi di sini seperti waktu dulu kala.Kadang-kadang terbit jugak rasa rindu waktu zaman rajin dulu. Eh jap.. jap, sekarang ni aku ni pemalas ke?

Bila masuk je hari Merdeka, secara automatiknya aku akan mula countdown.

Ada seminggu je lagi🙂


Actions

Information

2 responses

1 09 2010
azrina

meh saya tolong sapukan sawang yg usang ni….
rajin ek u hapdet blog ni…ingatkan dh berkubur….uhuhhuhuuh
ok,selamat menulis lg..nanti i bg u boring2 yg teramat sgt lg k….🙂

1 09 2010
duakupang

Terima kaseh kerana singgah🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: