Taiping Mari Tarak Sombong

17 12 2009

Bulan ni banyak sungguh jemputan kahwin. Tak cukup kaki aku nak pergi semua

Pergi pun mana yang dekat-dekat ataupun saudara mara je.

Ini pengantin Anuar & Amira yang aku ikut tag along shoot kenduri kahwin beliau di Taiping

Selamat pengantin baru. Jangan tanya turn aku bila lagišŸ˜†


Actions

Information

5 responses

17 12 2009
mamarempit

Siap2 dh warning jgn tanye turn dia bila…sabau je la…

nk tanye gak…

JENOOOOOOOOOOO..BILA NK NIKAHHHHHH

17 12 2009
arapink

hahaha…

kat ara mama tamau tanya ker?

17 12 2009
Okliz

Hahaaaa memang bulan kawen la bulan ni… ;D

Suka nau mike pilih bulan doblas….=p

25 12 2009
azrina

waahhhh…lawanya….

30 12 2009
pyka

bylaaaaaaaaaa mao kwin???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: