Busy? Oh Tidak

17 11 2009

Oh yeah!

Aku dah taip panjang-panjang, kemudian save dalam draft.

Bila bukak balik nak tambah apa yang patut, muka muka kosong yang aku dapat

Damn!👿

Sori lah, aku cuma post kan tajuk je lah yang berjaya di save kan

Hilang terus mood aku nak menaip


Actions

Information

6 responses

17 11 2009
mamarempit

mane gambo yg mama nak…

17 11 2009
arapink

sabor je lah…takpe, nnt taip lagi..
semalam dah jumpa dengan Che Mat Songkok🙂

18 11 2009
duakupang

Encik Mat Songkok baik.
Kalau dulu masa Pak Yim jadi Pengarah lagi strict. Hehehe, tapi Pak Yim pun baik jugak, cuma apa-apa dia suka sound direct je

18 11 2009
arapink

memang baik…bercakap payah nak benti…hehehe…adoiii…banyak betul citer dia. tapi cara percakapan sgt menarik…tak jemu dengar. Pak Yim pun bagus. Nak membela warga kerja dlm penjawatan tapi tak sempat nak buat rombakan, dah ke unit lain….alahaiiiii

19 11 2009
azrin

at ;last…ada gak hapdet…
gud2..walaupun sebaris jer ayat…
😛

21 11 2009
lat

ringan2 kan tangan utk mengarang cerita……..
den sudi membaca nye……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: