Jom Kerja

28 09 2009

Memulakan hari kerja dengan sakit perut.

Bagus!

Internet pulak lembab macam siput babi

Nak emel satu file Word pun makan masa dekat 10 minit

Hampas la Streamyx ni

Nasib baik aku tak puasa hari ni😆

Nak cerita raya ke? Malas nak taip

Kerja menimbun ni


Actions

Information

7 responses

28 09 2009
rina

wehhh..keje,jgn memain.

28 09 2009
arapink

mood raya menguasai diri aku lagi….

28 09 2009
duakupang

Apahal asik lapar je ni?

Aku belum lagi memulakan sesi puasa 6 lagi ni😦

29 09 2009
Okliz

Teringat kat lemang lagi la tu!!! tu pasal lapooo

29 09 2009
lat

tenet aku pon hari ni baru baik sakit…sminggu x on9..rasa cam setaun..huhu

29 09 2009
reen

sakit perut? tu tandanya makan ketupat lemang tak jemput saya sama…
see…kan dah sakit perut tu….😛

kerja…kerja….jangan malas2…babap karang….ehheheh
bila nk start posa 6 ni?uhuhuhu

30 09 2009
duakupang

Bila nak start, rasa cam malas je dah ni
Meh la sini kasi semangat & motivasi skit untuk berpuasa😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: