Carian Paling Top ~ Nasha Aziz

1 09 2009

stat

Bersempena ulangtahun pertama blog aku ni, aku ingin berkongsi paparan statistik yang dicatatkan oleh WordPress

Statistik di atas adalah merupakan carian paling top ‘all time’ yang menjurus kepada blog ini. Maknanya bila korang taip je “Nasha Aziz” kat Google dan mana-mana enjin carian serta klik Search!, berkemungkinan korang akan terdampar di blog aku.

Memandangkan Nasha Aziz adalah seorang model dan pelakon yang popular. Tapi aku tak menjangkakan bahawa Nasha Aziz masih lagi popular dengan saingan serta lambakan artis-artis mi segera. Gosip tentang beliau pun dah lama tak kedengaran. Mungkin populariti kontroversi kamera hendap masih lagi menghantui peminat serta penggemar Nasha Aziz

Harus diingatkan sekali lagi bahawa aku tak pernah mencoret entri berkenaan Nasha Aziz. Aku memang lah kenal sangat-sangat dengan Nasha Aziz tu cuma dia je la tak kenal akan aku ni.

Entri asal yang aku coretkan di sini ialah berkenaan seorang forumer yang menggunakan nick Nasha Ajis. Disamping itu meletakkan gambar aktres Nasha Aziz memakai pakaian see thru (wow!) sebagai penghias coretan tersebut. Aku cuma difahamkan beliau adalah peminat Nasha Aziz. Tetapi baru-baru ni aku mendengar khabar-khabar angin bahawa beliau telah beralih selera kepada Fasha Sandha pula.

Mana tahu mungkin selepas ni beliau akan menukar nick nya kepada Fasha Sendut pula.

Kalau tukar nick kali ni mungkin aku akan mencoretkan entri berkaitan dengan Fasha pula. Baru lah kita dapat lihat samada Fasha Sandha lebih top atau tidak daripada Nasha Aziz.

Namun aku yakin carian berkenaan Nasha Aziz takkan berhenti setakat ini saja. Statistik menunjukkan setiap hari ada je carian tentang Nasha Aziz akan terpesong ke blog aku ni.

Jadi kesimpulannya, Nasha Aziz masih lagi relevan:mrgreen:

p.s: tadi aku tengok kat suratkhabar iklan Astro Megadrama, ada Nasha Aziz berlakon. Sayangnya aku tak langgan Ass-tro lagi


Actions

Information

11 responses

1 09 2009
kiut

wow jeno rajin sugguh hehehehe…’dua kupang ‘tu bkn ko ke jeno… cpt jeno melanggan astro mlm ni start dah gandingan mantap 2 DIVA,nasha aziz vs era pazira tu..yg ptg hero hensem tu huhuhuhu…

1 09 2009
duakupang

Nasha Aziz & Erra Fazira so yesterday la cute.
Aku sekarang minat Liyana Jasmay je😈

1 09 2009
Khairul Antasha

hehehe…so yesterday kononnn.. aku kenal Nasha Ajis je..

1 09 2009
duakupang

Ye la Kerul, semua tu dah kertu lah.
Sekarang taste aku beralih kepada yang lebih muda & remaja😈

1 09 2009
cecilia

y muda n remaja bkn taste la pulak.. xtau nk minat sapa… huhu

1 09 2009
kiut

oooo ko suka yg gedik2 ek jeno muahahahahaha

1 09 2009
nasha ajis

weh..ni ape gosip2 psl aku nih?? tersedak2 aku taw! x sangka ramai yg carik aku kat cni yerk! kagom..kagom..terase popular sgt aku disini..muahahaha

aku tetap nasha ajis smpai bile2…fasha sandha tu hanya reserved jek!

jeno, lawa kn nasha aziz dlm paper iklan psl cite kasih tercipta kt astro tu?

liyana jasmay?? hahaha…dia sgt childish oke…dh le nyanyi lagu cam bebudak tadika ..sungguh x relevan artis pojaan ko tu jeno..

2 09 2009
duakupang

Yang penting Liyana Jasmay adalah pelakon bintang di masa hadapan.
Aku suka tengok dia berlakon je, menyanyi hampeh.
Comel pun ya jugak😈

2 09 2009
Enie

oooooooooooooo..ko suka nasha aziz yeeeeeee..kekeh…haah..malam tadi ade cite die KASIH TERCIPTA..

2 09 2009
duakupang

Aku tak minat la model kertu.
Kalau Marion Caunther jadi model best la jugak😈

2 09 2009
nasha ajis

ello? sgt murahan oke liyana jasmay tu berlakon…baik ko tgk budak2 aska buat persembahan time ujung thn nk amik sijil tuh…lg kelas dr liyana jasmay tu…

nasha walau kertu pon die ttp marbeles..sape artis mude yg bleh celen? tadakkkk…!!! takat liyana jasmay tu taraf kt ujung kuku nasha jek…<–aku meriakkan diri walhal aku bkn cik nasha pon..muahahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: