Banyak Kerja Le Pulok

5 08 2009

Lokasi: Menara Tinjau, Ampang

Lokasi: Menara Tinjau, KL

Haih..

Dah berzaman rasanya tak update blog ni. Antara punca-punca yang telah aku kenalpasti adalah:-

1. Takda idea nak tulis

2. Ada idea tapi malas nak taip

3. Sibuk dengan kerja yang melambak tak habis sampai bila-bila pun

4. Program, majlis, program, majlis, makan dan makan lagi

5. Semua nak setelkan majlis sebelum bulan Ramadhan bermula

6. Aku berada di alam Facebook dan jugak Yahoo Messenger

7. Hujung minggu kerja dengan RTM = rehat, tido, makan

Cukup je la aku kasi 7. Harap-harapnya bulan Ramadhan ni kurang sikit aktiviti aku

Boleh la spend masa sikit untuk update blog. Aminn😈


Actions

Information

2 responses

8 08 2009
reen

busy jer manjang ek…
takpe…kalo bizi pasal kerja…ok la…
tp,jgn la bizi sampai takder masa tuk awek sudah… ekekkekek ;))
karang majuk lak dia…huuhuhu

9 08 2009
duakupang

Untuk yang tersayang mesti la ada masanya😈

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: