Nikkor AF 70-300mm Untuk Dijual

19 07 2009

Desktop8Boleh kontek Zafiq (012-7243444)

*Update: lens ini sudah dijual pun🙂


Actions

Information

6 responses

23 07 2009
zilla

sayangnya, kenapa nak juai? nak sambar yang baru ekk?

err ko join derang p fraser hill this august tak?

23 07 2009
duakupang

Birding tu ke? Teringin nak gi, tapi masalah bajet
Next weekend seterusnya tu aku ada course Photoshop
Hehehehe!

Bengkel 9/8 ko tak gi ke?

23 07 2009
zilla

ko ambik kat mana photoshop tu?ada kosong lagi tak? nak itut..hehehe

9/8 aku ada exam la…rugi tul!!

23 07 2009
duakupang

Kelas Photoshop dengan KuKuBesi tu
Aku tepek link kat sini ok

23 07 2009
zilla

aku tgh dok pikir2 ne nak join ke idak..

kelas ari tu amacam? ok dak ko rasa?

23 07 2009
duakupang

Kelas haritu ok la.
Aku cuma nak kan penerangan je supaya lagi paham
Lain2 tu kebanyakannya baca sendiri je. Hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: