Sakit Belakang Lah

12 07 2009

Lama gila rasanya aku tak update tempat ni.

Aku sibuk barangkali. Entah apa yang disibukkan aku pun tak pasti. Malas pun mungkin jugak. Ataupun aku ada banyak komitmen lain yang lebih penting.

Idea tu sentiasa ada untuk aku mengemaskini blog ni, tapi semuanya terperam di dalam draft :uncertain:

Hari berganti hari aku masih lagi jugak tak update blog ni.

Ingatkan semalam nak update, dah aku pulak rasa sakit-sakit  badan.

Lepas makan malam, layan movie Die Hard 2 & Bloodrayne, pukul 3 pagi aku masuk tidur

Bangun pagi aku masih lagi rasa sakit belakang badan. Lepas makan tengahari aku telan paracetamol, baring-baring sambil baca buku sikit, kemudian terus terlelap.

Apa punya aktiviti lah. Tidur je lah yang ada kat sini pun. Cadang nak keluar pergi tengok pantai ke, tapi terpaksa kensel sebab takde sapa nak ikut aku.

Aku usha jugak budak-budak kat luar kot ada yang tengah lepak di luar tu, tapi takde pulak. Semuanya memerap dalam bilik jugak.

Heh, gila life macam ni.

Aku nak update blog kejap


Actions

Information

13 responses

12 07 2009
lien a.k.a fayzal

mano ekau ilg jang..

13 07 2009
mama

ko gi mbanting padi ke jeno???

14 07 2009
duakupang

Membanting tulang

13 07 2009
zeela

Heh, gila life macam ni <– tak gila lah.. mandom jer.. ;p

14 07 2009
duakupang

Mandom tu apa yek?

14 07 2009
zeela

mandom tu membosankan katanya.. perkataan baru belajar.. heh

14 07 2009
Okliz

Jangan lupa pergi berurut. ehehehe

15 07 2009
lenggang

kecik2 dah sakit belakang..tua2 sok sah2 tulang rapuhhhhhhh…kuikuikui…jgan mareeeeee….sibuk le tuhh..melayan student baru masuk kan….hehhehe…

15 07 2009
kiut

sakit belakang g urut le besttttt

15 07 2009
duakupang

Kalau urut boleh hilang ke?

15 07 2009
pj

kalau sakit bakang..soh yg tersyg touch sket ajer..gerenti tak sakit dah..ekeke

~Pj~

15 07 2009
duakupang

Ala, yang tersayang jauh la pulak, nak touch macam mana?😛

16 07 2009
lenggang

senang2 je nemo..ko hempas ke badan tuh kat dinding..sah2 elok2.betui2…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: