Offline 5 Hari

26 06 2009

Saya akan meng offline kan diri selama 5 hari di sebabkan berduka atas pemergian Maikel Jeksen (acah aje). Tapi terkejut le jugak.

Walaubagaimanapun, beliau adalah lagenda dan berada dalam kelas tersendiri dan tiada penggantinya. Terutamanya daripada segi tariannya dan moonwalking nya. Salute pada klip video Thriller sebab berjaya menakutkan saya masa kecik-kecik dulu.

Sebenarnya, saya offline kerana pulang ke kampung halaman saya yang tidak melanggan Streamyx. Selain itu peluang yang ada juga ingin saya bercuti jalan-jalan cari makan dan cari deghoyan sekiranya ada.

Lama jugak rasanya tak meng update kat sini. Kebiasaannya bulan 6 & 7 sememangnya waktu yang agak sibuk pada saya kerana pengambilan pelajar-pelajar baru. Namun begitu saya tetap juga berusaha untuk spend masa saya bersama yang tersayang. Chewahhh😳

Tunggu je lah gambar-gambar yang akan saya postkan di ruangan ini nanti. Yang nyatanya saya akan berusaha jugak untuk mengambil gambar buah durian. Saja nak membuktikan yang belakang rumah saya ada pokok durian.😆

Apa lagi yang nak diceritakan? Fikiran aku dah jauh melayang mengingatkan buah durian je ni.

Jadi… tunggu je le yek. Wassalam


Actions

Information

7 responses

26 06 2009
reen

wahh…bestnya cuti2 mesia 5 hari….jeles rasanya…huhuhuhu
selamat pulang dan selamat sampai semula untuk bekerja…

ape kes tangkap gambor deghoyan jor….bak ler sini sikit….huhuhu kempunan lak nk mamam deghoyan yer…..ekkekeek ;p

ok,snap gambor byk2 yer…dan jgn lupa menghapdet perkembangan gambor org tersayang yer…..wakakkaka….

selamat bercuti…..

26 06 2009
nasha ajis

aku pon tokojut maikel jeksen meninggal…err, name islam beliaw ialah mikail kan? inalillah….

ade durian nnt, bak kt aku sebijik…aku teringin mkn durian kg ko..

27 06 2009
tepung online

yop, bak balik dghoyan barang sebakul dua ke KL yop… teman ngidam bebeno nak makan dghoyan kuale ni yop…

27 06 2009
mamarempit

tingat kan deghoyan ke…tingatkan ehem ehem….

p/s : jgn lupe ikan kering talang….kurier ke labis…”a.s.a.p”
muahahaha

29 06 2009
kiut

oitt yop makan doyan kew hehehe…teman baru je balik kg smlm, makan doyan tp x byk sgt la huhuhu…tgh bulan 7 ni…blk kg lagi cr doyan lagi hahahahaha

29 06 2009
Okliz

ohohoho

Doyan dah luruh ke yop! Bulih le kasi teman sebijik dua.

Mike makan doyan tu ingat² le kat kawan² sama. muehehehe

p/s Smoga Jacko tenang di Sana!

30 06 2009
lenggang

hahahhaa…nemo..ko mesti jeles tgk kat ym ngan mukabuku den kan…hahaha..doyannnnn…kak cute pun penuh doyan..wakakkaa….klakonye..smlm den dah merase doyan manong…abg ipo kasi…..sodapnyeeeeeeee…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: