Nikon D80 Untuk Dijual

19 06 2009

kamera

Nak beli DSLR 2nd hand?

Nikon D80 + MB-D80 + Nikkor 70-300mm

Harga pakej RM 2,600.00 (negotiable)

Boleh hubungi Zafiq

UPDATE (22/7/2009)

Kamera ini sudah ditarik kembali penjualannya. Harap maaf

Kesulitan amatlah dikesali


Actions

Information

15 responses

19 06 2009
bacteria

beb, bkn ko nak cari ker? beli la..

19 06 2009
duakupang

Aku dah beli pun. Ini orang yang nak jual, aku tolong iklan saja

19 06 2009
tepung online

berapa rega beb?

19 06 2009
duakupang

Harga RM 2.6K pakej untuk semua item

Kalau nak beli asing (loose part) pun boleh jugak

Lens 70-300mm tu baru guna 2 bulan

Harga negotiable

19 06 2009
joyah

masukkan ke mudah.com.. pasti ada org yg tepon mahu beli..

19 06 2009
duakupang

Ala Joy, ni just untuk kawan-kawan je dulu
Kalau dah takde nanti baru la letak kat eBay ke, mudah.com ke:mrgreen:

19 06 2009
kechik

oooo.. ingatkan lu nye… cepat benor nak jualnye.. teehee

19 06 2009
duakupang

Hahaha!
Giler la nak jual, daki pun tak sempat hinggap lagišŸ˜†

20 06 2009
lat

bleh less lg kew nemo?…….

24 06 2009
j M

camera yg 3 4 ratus pon aku lom mampu nk beli lg..ni kan pulak..huhu..

tp mmg idaman lewww

30 06 2009
are5thfee

xleh kasi kurang skit lagi ke?…

1 07 2009
wan

saya berminat. email saya: akip494@yahoo.com

2 07 2009
nik

Berminat.. Tp nk tahu detail… umur camera? shutter count? reason nk jual? tlg email kt rid1425@yahoo.com

21 07 2009
shareez

berminat bro..de no fon atau pm sy di malkisideeq14@yahoo.com..

21 07 2009
duakupang

Mintak Maaf lah rasanya owner ni macam tak jadi nak jual pulak D80 ni
Kesulitan amatlah dikesali

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: