ITEX ’09

25 05 2009

ITEX ’09 atau nama panjangnya adalah International Invention, Innovation and Technology Exhibition 2009 telah diadakan buat kali yang 20 bertempat di Kuala Lumpur Convention Centre pada 15 hingga 17 Mei 2009.

blog

Pameran daripada universiti

blog1

Penyertaan daripada GIATMARA

blog2

Hasil kerja-tangan inovasi GIATMARA

blog4

Hasil penyelidikan pelajar universiti

Antara booth pameran peserta yang ada

Antara booth pameran peserta yang ada

p.s: company aku cuma menang 1  Perak & 1 Gangsa daripada 5 projek yang dihantar penyertaan. Tahniah!


Actions

Information

5 responses

26 05 2009
lat

tahniah jgk dri lat,atleast dpt dua hadiah dri langsung x dpt kn!…next time cube menang emas lak..

26 05 2009
Okliz

tahniah jugak untuk giatmara……

memang best la gi sini kan nemo?????? lagipula diorg ni memang kreatif terutama budak2 sekolah tu.

tahun depan blh pegi lagi… hehehehe

26 05 2009
duakupang

@lat
sama sama… semoga akan berjaya lagi di penyertaan akan datang

@Okliz
budak-budak memang kepalanya kreatif, tahun depan ada lagi ke? entah lah

27 05 2009
Reen

Kreatifnya…tahniah kpd giatmara. Hehehe

27 05 2009
duakupang

Tahniah aje?😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: