Tagged Dari Okliz

19 05 2009

Warm up sambil mencari momentum untuk mencoret semula. Haih dasar pemalas!

Daripada Okliz

1. Bila kali terakhir mencuci toilet?

  • Malam tadi

2. Pencuci apa yang digunakan

  • Cecair pencuci pinggan je (atas faktor-faktor kecemasan).

3. Dalam seminggu, berapa kali mop lantai

  • Lantai fully covered dengan carpet. Nak mop macam mana?

4. Apa tugasan terakhir anda sebelum menjelang malam

  • Check surat, tenyeh apa-apa yang patut

5. Apa menu hidangan makan malam yang paling simple

  • Mi segera

6. Minuman selalu dibuat pada waktu pagi

  • Hot choc, Milo, Nestum, Nescafe Soya & Ali Cafe

7. Sebelum tidur apa yang akan dilakukan

  • Online

8. Harus tag

  • Khairul Antasha

Actions

Information

12 responses

19 05 2009
kek_lapis nyaman

haha…mcm xde org lain..hahahah

19 05 2009
duakupang

Orang lain tak layan blog seperti kamu😆

19 05 2009
j M

ari ahad ari tu aku dgn ema dan sorang lg kwn aku pergi kat dorani bayu resort tu..teruja tgk ko nye n3 dulu..ehehe..

19 05 2009
duakupang

Oh ye ke? Tak cakap pun nak datang… Cisss. Eheheh!
Selera Rimba tak teruja ke nak datang?

19 05 2009
Okliz

jimat la pencuci tu..2 in 1..kekekke

19 05 2009
duakupang

Kegawatan ekonomi la katakan

19 05 2009
ima

kitorg takde contact no encik zeno.. makanya kitorg redah jer.. bleh tahan gak tmpt tu.. kitorg akan melayan blues kat sana tak lama lg😀

and tak sabar nak mkn ikan baung lemak cili kat selera rimba! yummmyy.. sila guide kitorg nnt yer🙂

19 05 2009
duakupang

Buleh je, no problem:mrgreen:

20 05 2009
Reen

I pun nk gak suruh di belanja kan buleyy…hehehe

20 05 2009
duakupang

Boleh je, takde masalah. Nanti saya sparekan untuk awak🙂

20 05 2009
mama

wa…dh kena ngn Liz ek??? Kire 2 in 1 la ni…

23 05 2009
khaisha669

hehehe…rumah baru aku…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: