Gatal Tangan Lagi

22 04 2009

Entah apa yang aku gatal sangat kali ni

Tiada kerja mungkin

Pasang angan-angan tinggi melangit

playerDi mana ye aku terserempak dengan laman ini ye?

Oh dalam blog Mamarempit

Menarik juga di kala kebosanan melanda

outdoorMahu cuba?

Lawat di SINI

p.s: Maaf aku tidak fotogenik untuk menjadi model majalah. Oleh itu tiada gambar muka aku.😳


Actions

Information

7 responses

22 04 2009
kek_lapis nyaman

wah…cantik la..sungguh..mcm real..ko mmg fotogenik la jeno..cntik la view tu…

22 04 2009
duakupang

Aku suka cover PLAYER tu… ala ala God Of Gambler la pulak😆

22 04 2009
kutaksempurna

kalau boring2 boleh cuba gak ni..

psssttt… tak tunjuk muka mana nak tau fotogenik ke tak😀

22 04 2009
duakupang

Saya dah cuba, tapi akhirnya jadi fotogedik
Jadi kensel je la😆

25 04 2009
NashaAjis

aku dh pernah buat kerja2 syok sendiri nih…tp aku tepek kt frenster, kt blog pon rasenye aku pernah tepek tp last year laa kot…kekekeke

18 05 2009
Nurul

Player of The Year? hehehehehe…. sesuai… sesuai… =))
letak gambar muka ko lah jenod… ehh aku nak cuba gak la…

19 05 2009
duakupang

Muka saya tak fotogedik lah. Terima Kasih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: