Penat + Letih + Jemu

7 04 2009

Letih.

Penat.

Jemu.

Aku baru je balik dari Kuala Lumpur ke Sungai Besar. Sampai je kat opis, ada surat atas meja.

Aku kena hadir meeting di Banting pulak keesokan hari nya

Turun naik utara selatan

Satu negeri Selangor aku sudah redahi

Penat di badan tak hilang lagi, akan ditambah lagi dengan penat yang baru

Ya Allah, berikan lah aku kekuatan🙂

exhausted


Actions

Information

10 responses

7 04 2009
Reen

Pheiww! I feel u…
B’sabar yer,semoga slmt pergi n blk. Drive safely,ingat org t’sayang😛 *anda mampu mengubahnya… ekeke…

7 04 2009
duakupang

Sebijik macam iklan kat radio je ni.😛

7 04 2009
kutaksempurna

jangan mengalah…
kuatkan semangat…

Malaysia boleh… hik hik hik…

i know u can do it😀

7 04 2009
duakupang

Ya!
I can do this. Fuh! Fuh!😆
Apa Malaysia boleh pulak?
One Malaysia Boleh sekarang lah

LOL LOL

7 04 2009
matjerry

wehh kalu jemu berenti kerja lah weh..buat kerja sendiri. mesti tak jemu… biaselah dah kerja namernya. mudah citer..

8 04 2009
duakupang

Talk is cheap!
Tak kena pada kau senang lah cakap aje😆

8 04 2009
rina

ai like it…awak kan memang xde keje..kekekek

8 04 2009
duakupang

Suka jugak outstation ni, tapi kalau kerap pun boring jugak
Sebab takde masa nak online, baca blog, facebook
Hahahaha!!!!

9 04 2009
kek_lapis nyaman

jeno..kaler rmbut ko dh tukar erk???wakaakaka..

9 04 2009
duakupang

Banyak berfikir menyebabkan rambut mudah bertukar warna.
Jiwa kacau😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: