Aku Selalu Ada

16 03 2009
Aku selalu ada untuk ini

donlod1

Terima Kasih aXXo😉

Actions

Information

11 responses

17 03 2009
Isis

Saje nak cakap…ko donlod movie biru eh..ekekekeke

17 03 2009
duakupang

Biru? Kuning, hijau, merah, putih semua aku download

17 03 2009
MoOn

wahhh.. cane album i nk laku ni.. u la penyebab nye ye!!!!

17 03 2009
duakupang

Salahkan aXXo sebab dia yang tolong rip. Aku tolong download je😉

17 03 2009
rina

wh jeno..brokeback mountain tu awak donlod skali ke??ish2..xinsap lagi org tue ni..

17 03 2009
duakupang

Hahaha! Itu cerita wajib ditonton. Sebenarnya ada orang request, jadi aku tolong download saja

17 03 2009
Princess

hmmmm x sangka u nie tgk citer gay😉 hehe

17 03 2009
duakupang

Cerita gay ke, cerita lesbian ke semua layan. The L Word pun aku tengok jugak tau😀

17 03 2009
Princess

Kiranya BLUE pun layan ar? Noted! hahaha

17 03 2009
duakupang

Ya! Cerita Blue Thunder pernah layan. Best jugak
The Blue Lagoon pun best, ada Brooke Shields. Hahaha!

17 03 2009
Princess

senget!! hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: