Oh Boss…

11 03 2009

Boss oh boss… kenapa lah selalu bagi kerja last-last minit pada aku? Dah tu bagi due date ciput-ciput je. Nama pun nak suruh buat Sasaran Kerja Tahunan (SKT). Tapi tarikh yang dibagi memang tak cukup masa aku nak merancang apa-apa sasaran. So kalau dah tak sempat, kalau aku bagi sasaran yang agak simple jangan salahkan aku ya.

Aku tengok member aku, boss dia siap boleh buat meeting lagi nak bincangkan pasal SKT ni. Dah la kasi form yang aku tak tau macam mana nak isi, lepas tu arahan suruh isi kemudian hantar semula dalam masa yang terdekat. Tak ke kes naya je tu bagi aku.

Nasib baik lah ada lagi rakan sudi membantu aku dengan memberikan guideline. Kalau tak sangap aku nak buat sorang-sorang. Apahal pulak opis ni blackout???

Aku nak siapkan kerja weii… Petang ni nak main badminton!!!


Actions

Information

9 responses

12 03 2009
mama

lame tk masok umah nemo…

heee…dah namenye pun boss…biasakla……

12 03 2009
duakupang

Jadi boss mesti ada yang tak suka kanđŸ™‚
Ada ke orang yang suka pada boss? Hehehe!

12 03 2009
neesa

hahahahaha…..perkara yg sama aku selalu dgr dr seseorg….tension ngan boss pasal SKT…sabar ek…agak2 tak leh…hang sasar bos hang ngan senapang patah..hik hik

12 03 2009
rina

weh..kerja la bangla..soploh..doploh.fuel..
eleh nk kurus la tu..awak xhemsem cm abg awak gak..kikik..eh, kemsalam ea..ahaha

12 03 2009
duakupang

Kirim salam? Salam aje?? Hahaha!

12 03 2009
rina

bisng ar adik ni..opss..adik la..kamu ni yob…lempang kang….

13 03 2009
matjerry

eh engko main badminton.. meh ar lawan ngan aku…. nak gak main ngan orang best nie..bukan senang nak lawan ngan geng-geng bos nie..

13 03 2009
matjerry

eh biler nak jemput aku ke sungai besar.. makan kenduri kat saner. nak jugak lepak umah baru hang kat saner..

14 03 2009
rina

die manede umah jerry..kateku dgn ikhlas..hihih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: