Apa Kes TMNut???

11 03 2009

tmnut2_2

Aku dalam proses nak terminate kan talian telefon di rumah aku memandangkan aku dah berpindah ke tempat lain. Tanya punya tanya prosedur nak tamatkan perkhidmatan. Alih alih aku bakal dikenakan penalti sebanyak RM25.00 sebulan disebabkan perkhidmatan aku masih belum cukup tempoh setahun.

Apa barang nak kena cover lagi baki bulanan yang ada dengan caj RM 25.00/bulan. Dah la servis Internet macam siput babi lembabnya. Nak terminate lagi kenakan penalti pulak. Memang cekik darah betul lah. Tapi nak atau tak nak aku kena jugak tamatkan perkhidmatan sebab di sini aku dah ada servis Internet yang free (opis punya).

Lahabau kan TMNut ni… Sabar je lah😦


Actions

Information

7 responses

12 03 2009
kechik

jangan kata nak terminate pun kena caj.. aku yg bayor bulan2 ni pun dapat surat kaler pink tu… “dimaklumkan ada tunggakan”

cheeee ssssiiingg….!

12 03 2009
duakupang

Itu tunggakan sebab kamu tak bayor… Itu le sebabnya
Ce bayor tiap-tiap bulan, idak le kena sorat kaler pink. Hehehe!

12 03 2009
rina

klu monthly bapo??

12 03 2009
duakupang

Bayaran bulanan lebih kurang RM 140.00 je, itu bayaran Streamyx saja.
Telefon tak pernah guna pun

12 03 2009
rina

mahal jugak erk.lebih kurang ngn boradband sy je…klu pakai telefon, huh..

12 03 2009
duakupang

Sekarang Internet free je, dari ofis. Hahaha!

14 03 2009
rina

tp weekendkan awak merayau…weh gi kemas umah..bising je

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: