Kemaskini

23 02 2009

Salam.

Sudah lama aku tak mengemaskini blog di sini. Aku bercuti panjang. Pulang sahaja dari bercuti pejabat aku pula tiada connection Internet akibat daripada modem disambar petir. Apa boleh buat kan?

Kembali pula aku ke rumah di Kuala Lumpur, connection Internet lembab nak mampus pulak, sampaikan nak bukak pages pun lambat macam siput. Apa boleh buat kan?

Selepas tu pula aku dikehendaki menghadiri kursus selama 4 hari. Apa boleh buat kan?

Baru hari ini aku kembali ke pejabat dengan modem yang baru. Diharapkan aku dapat online seperti biasa.

Kepada yang bertanya tentang misteri ke-tidak-kemaskini-an blog aku. Aku dah nyatakan sebabnya.

Terima Kasih sekali lagi kerana sudi mengunjungi🙂


Actions

Information

8 responses

23 02 2009
kechik

patutlee bersawaaangg.. ingat jatuh dlm bendang laptop lu

23 02 2009
duakupang

Sekarang orang baru habis musim menuai la. Diorang sibuk membakar bendang.
Banyak habuk lah.

23 02 2009
rinaispinkissugitani

ahaha…yeahhhh…yeah’s back…ahaha

23 02 2009
bacteria

gewd reason.. hehe..

23 02 2009
duakupang

Sebenarnya aku busy ‘menuai’ padi. Ahahahaha!

23 02 2009
kek_lapis nyaman

sejak dok bendang ni jarang tgok kamu merayau kt blog kan?..

23 02 2009
duakupang

Aku sudah mengenal erti keinsafan

24 02 2009
rinaispinkissugitani

keinsafan sgt..da tu, name je keje kt bendang, tp asik merayap sane sini..jeno kan director giat mara bahagian selangor..aahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: