Pantun Budi Aida Kamsuri

19 01 2009

Ikan terubuk, ikan tenggiri
Di atas taburkan daun saderi
Buah hati -jangan dikejar jangan dicari
Kelak nanti kan datang sendiri

Orang buta tak pakai celana
Sambil mengasah si mata gergaji
Usah gusar usah kelana
Senangkan hati, bawak mengaji

Terima Kasih Aida Kamsuri, coretan mu sedikit indah sekali

Ingin ku abadikan hanya di sini



Actions

Information

5 responses

19 01 2009
Kiki Lala

Jemi tulis ni dekat mana. Dekat Taman Syahdu takde. Two thumbs up Jemi. Best2. Terharu pun ada. Ha ha.

20 01 2009
Aida

Oh terharunya.

Terima kaih kerana acknowledge pantun saya. I menat every single thing i said. I hate seeing you sad and dihohkan.

Maafkan jika kata-kata saya dalam status comments agak kasar, it’s because i don’t like to hear you feeling so sorry for yourself, my dear. Keep your chi up, you derserve something much better..

20 01 2009
Aida

*I meant

20 01 2009
Aida

* alamak banyak typos, taip laju sangat,i meant to say – keep your chin up. Callme, reach out for me if you ever need to talk. Jangan segan🙂

20 01 2009
duakupang

Terima Kasih Aida, saya tak merasakan comments tu kasar pun. Malah lebih memberikan lagi motivasi pada saya🙂

Puisi yang awak tulis semuanya indah belaka, jangan pernah berhenti dari menulis ya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: