Fakta Dan Auta: Versi Bloggers

8 01 2009

Disini aku senaraikan 10 nama yang aku ingin memberi fakta tentang mereka. Jarang sekali aku memberi komen tentang rakan-rakan aku ya. Maka di sini aku coretkan serba sedikit. Untuk perhatian, ini adalah sekadar pendapat jujur daripada aku.

1. Zaila

2. Aida Kamsuri

3. Rina Budiyanti

4. Tepung

5. Zafiq Blindgraphique

6. Aidah Joyah

7. Khairul Antasha

8. Maszlavista

9. Moon

10. Alina Amin

Serba sedikit fakta

1. How do you know no.1?

– Kolej-mate aku ketika di Universiti

2. What would you do if u never meet no.2?

– Teruskan kehidupan seperti biasa, mungkin aku akan menjadi seorang yang pervert. LOL

3. What would you do if no.3 and no.4 dated you?

– Rina & Tepung? Kalau Rina, aku akan hadiahkan cicak getah sebagai hadiah istimewa manakala Tepung aku dah selalu dating dengan beliau. LOL

4. Would no.5 and no.6 make a good couple?

– Zafiq & Joyah. Mungkin, disebabkan Zafiq adalah seorang jurugambar yang mantap manakala Joyah pula selalu kepingin menjadi supermodel.

5. Do you think no.7 is attractive?

– Cantik, menarik, tertarik kau memang Da Bomb

6. Do you know anything about no.8’s family?

– Maaf, aku tak berkesempatan untuk menghadiri kenduri kahwin beliau.

7. Tell me something about no.9?

– Mempunyai kereta Myvi hitam, ramah, mesra dan kelakar gitu

8. What language does no.2 speak?

– Sepengetahuan aku, beliau fasih berbahasa Melayu, Inggeris, Jawa & sedikit Jerman

9. Who is no.3 going out with?

– Ramai. Aku, Tepung, serta skandal,skandal dan skandal beliau. LOL

10. How old is number no.4?

– Tepung berumur 31 tahun kalau tak silap aku.

11. No.5?

– Zafiq pula berumur 26 tahun

12. Who is no.6’s favorite singers?

– Sekarang ni mungkin Jason Mraz

13. No.7?

– Ramlah Ram mungkin

14. Is no.8 single?

– Baru mempunyai seorang suami

15. What’s no.9 last name?

– Nama beliau adalah Munira Daud

16. Would you consider being in a relationship with no.1?

– Ya. Nasib baik dah kahwin. Lantik aku jadi anak ikan pun jadi lah. LOL

17. Which school does no.2 go to?

– Salah sebuah sekolah di Negeri Sembilan

18. What do you like about no.3?

– Beliau seorang yang happy go lucky dan gila-gila. Bakal wartawan top kerana sering menghantar report dengan berkesan.

Kenapa tiada soalan untuk no.10? Kesian. Untuk no.10 pula, beliau adalah seorang gadis yang hot tetapi unavailable. Nampak macam ganas tetapi sebenarnya baik & lembut

Sekian. Aku tak reti nak buat auta untuk rakan-rakan aku


Actions

Information

7 responses

8 01 2009
Aida

Hahha ok this is kinda interesting.

You got all the facts right !

8 01 2009
rina

sengal tul die ni..lempang kang

8 01 2009
duakupang

Ingatan aku masih kuat

8 01 2009
MaszLaVista

HEK ELEH…

9 01 2009
al

hehehehehe.. malu~~~~

12 01 2009
kechik

isn’t that the same question we asked a few years ago (no 16)??? and ye.. position untuk anak ikan akan dibuka semula setelah anda berpindah ke sabak heights.. hee

13 01 2009
duakupang

@ kechik – Can’t wait😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: