Memori Tiang Konkrit

12 12 2008

tiang1

Aku ada satu hobi baru.

Iaitu snap gambar tiang konkrit. Ini adalah di antara beberapa keping koleksi aku.

Kepada yang menatap, pasti anda tahu di mana aku selalu letakkan kereta aku. Tu pun sekiranya anda ambil pusing dengan tiang konkrit tu lah kan.

Apa motifnya aku snap gambar tiang ni? Haa… itu yang kita tak tau ye


Actions

Information

13 responses

12 12 2008
kek_lapis

hiks..sy xtau mane lokasi kete anda..kebarangkalian kta tidak berada di longitud yg sama..hahaha…ape pun cntik la gmbr tiang2 konkrit tu..

12 12 2008
rina

hahahaha
idea sape suh awak buat entri ni klu x saye?hahahaha
comelnye jeno ni..
xmo cite pasal semlm ke?

12 12 2008
duakupang

@kek_lapis – tu ha ada satu tiang tulis The Gardens, maknanya aku ada kat situ lah

@rina – ya la, ni semua idea awak. Terima Kasih. Cerita semalam? Simpan dalam hati je buat memori pokok krismas

12 12 2008
rina

ye ke..bukan semalam awak wt part time security klcc ke?dgrnye satu klcc round nk crk starbucks yg kt dlm..
kenape awak pusing, tu la yg kite je tau..hahah

12 12 2008
duakupang

Hahaha! Ada orang report yek?
Tak silap dulu on the way dekat tunnel nak ke convex tu ada satu Starbucks kecik. Mana hilang ha?

12 12 2008
Mohd Mazri Md Yassin (MatJerrY)

Sejak dudok bandor besor nie..pelik peliklah hobi nyer.. tu sajer nak bagitau kekawan yang dia nie suker berjalan..poket kemaslah kan… meh sini sikit sedekah kat aku…..hehehehe..

hobi aku korek teliga lepas mandi…huhuhuuh bessttttt

13 12 2008
duakupang

Poket kemas apa? Rabak lagi ada duk kat bandar

13 12 2008
KS2

hahhaa.. yg atas no 2 dari kanan, sama dgn yg ada dalam hp aku..
aku amb kat one utama khamis lepas (cuti birthday sultan selangor).

Aku amb sbb taknak sesat ms cari kereta. (prnh jln 2 km cari kereta
masa dating dgn kawan blogger kat sini).

13 12 2008
rina

baby.. tu la sebenanye.. jeno kan da berusia.. mane la nk ingt kete tu kt mane…hahahahaha

jeno, yg starbucks kt convex tu depan aquaria ler..

degil la kamu ni yob…hahahhaa

13 12 2008
duakupang

@KS2 – itulah motifnya, ada sekali aku tak pernah ambik gambar. Puas aku menjelajah parking lot OU. Langsung lupa letak kat belah mana.

@rina – Starbucks yang itu la, tapi haritu tak nampak. Kena sorok dengan hantu kopek kot

13 12 2008
NashaAjis

ko jgn memain
kat parking mmg byk antu dowh..
nak-nak klu kt pavilion tuh…
watnye die tumpang ko blk naik kete br ko taw!

13 12 2008
duakupang

@ NashaAjis – salah satu gambar tu ada satu pocong, cuba belek betul-betul. Ada dia sandar kat selah tiang

20 04 2009
Minister Of Mind

ahaks….
aku pun rajin tangkap gambar tiang especially yang ada nombor. Bagi memudahkan untuk track kat mana kite parking keta kalau2x kita lupe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: