Aku Mengidam

26 11 2008

Aku mengidam. Pelik lah.

Hari tu aku mimpi nak kahwin. Kali ni dah mengidam pulak. Mengidam nak makan macam-macam. Aku ni mengalahkan orang yang tinggal kat oversea (Ireland?) dan mengalahkan orang yang pregnant pulak

Senarainya adalah seperti berikut:

1. Nasi Ayam Mancongkam ~ bilo la agaknyo?

2. Sate Kajang ~ checked

3. Ikan Bakar ~ coming soon (Hai Ein, bakar sedap-sedap tau)

4. Mee Bandung Muar ~ kena turun JB supaya geng forum di JB belanja aku

5. Kacang Pool ~ aku dah pernah makan, tapi bungkus. Kali ni nak makan di kedai (Bomba)

6. Kerang Rebus ~ tiba-tiba teringin walhal aku kurang minat pun (thanks to Isis sebab tepek kat blog)

7. Nasi Padang ~ baru lepas makan semalam kat propinsi Cicakubing, Padang. Indonesia. Koyak wallet

8. Sup Ekor / Sup Tulang ~ thanks to Aida. Tapi nak yang kat sebelah Bangsar Village tu je

Ada lagi ke? Kalau ada nanti aku buat tambahan


Actions

Information

13 responses

26 11 2008
MoOn

beb..kalau kamu nk mkn sgt mee bandung mak kite leh buat kan dan sgt sedap..yummy!!!

26 11 2008
duakupang

Amboi.. terharu aku atas jemputan Moon.
Nanti nak turun JB I bagitau awal-awal. Suruh mak you prepare ye

26 11 2008
Aida

Sop ekor

27 11 2008
duakupang

@ Aida – saya kepingin sup ekor yang kat sebelah Bangsar Village tu. Dah lama tak makan

27 11 2008
al

nampak nye, list makanan ko byk kat jb ye?

27 11 2008
duakupang

Hmm, macam tu la gayanya. Nanti datang PD korang tapaukan semua untuk aku yek

27 11 2008
Aida

Awak, yang sebelah Bangsar Village tu sup tulang..hoh

28 11 2008
Kek^Lapis

byk nye ngidam…fuh..

28 11 2008
duakupang

Aku pregnant

28 11 2008
Mohd Mazri MdYassin (MatJerrY)

Ikan Patin Temerloh..tak sedap ker..

29 11 2008
duakupang

Ikan Patin Temerloh dekat je. Nanti aku datang

29 11 2008
seno

mencikkk..semuanyer sama ler cam aku ngidam…perrhhh…bila leh merasa ko nak belanja aku yer…hermmmm

29 11 2008
duakupang

@ seno – Ko balik sini nanti aku belanja je. Bukan susah pun.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: