Lepas Geram 2: Dear Losers

13 11 2008

winners-and-losers-in-medicare-drug-benefit

Kepada losers yang dikasihi sekalian. Sekiranya kalian membaca blog aku ni, aku ingin memohon maaf terlebih dahulu sekiranya coretan aku mengguris jiwa kalian.

Kerana sepanjang pengetahuan aku, aku tidak pernah kenal akan kamu semua manakala kamu semua pun tidak pernah kenal akan aku. Jadi usahlah menilai aku dari segi apa yang kamu sendiri tidak pasti. Nak dikatakan pernah berjumpa pun lagi lah tidak.

Kerana apa? Kerana aku tidak pernah judge akan orang lain. Aku tak menilai orang dari apa yang ditulis, apa yang dikatakan. Tapi aku menilai orang setelah aku mengenali orang itu sedalam-dalamnya. Aku memandang hati dan dalaman. Luaran pada aku tidak bermakna apa-apa.

Jadi kepada mana-mana yang terasa tu, sebelum cuba nak perli aku, cermin diri kamu masing-masing. Kalau rasa diri kamu tu suci dan tulus ibarat Son Goku (pinjam ayat Obefiend) baru lah boleh nak bercakap tentang aku.

Kesimpulannya di sini, aku tak kacau korang. Korang kenapa nak kacau aku? Aku tak kenal kalian dan kalian tak kenal aku. Aku tak perlukan manusia seperti kalian. Aku tak rugi apa-apa. Get a life ok?

Kepada semua komentaris di blog aku jangan risau. Aku sayang kalian semua

p.s: Say No To Losers🙂


Actions

Information

23 responses

13 11 2008
Mohd Mazri MdYassin (MatJerrY)

aper di karut marutnyer mamat nie..cheh….

13 11 2008
Mohd Mazri MdYassin (MatJerrY)

mai tolong aku..siapkan kontrak nie…berlambak-lambat atas meja..huuhuhuh nasib baik bos sayangkan aku…KPI tahun jenjejengggg…. 4.11..time kaseh..bosssss

13 11 2008
duakupang

Nak tolong macam mana?
Aku nak mintak ko tolong rekemenkan aku, ko tak mau.

14 11 2008
rina

oit ni po marah2 ni.. yo la, den mnitak maap.. lu la loser..akakakak

14 11 2008
kek_lapis

nasib baik aku komentaris yg di sygi…ahahaha..pasan jap aku…

14 11 2008
duakupang

Yang komen di sini aku marah. Aku geram dengan orang lain. Hehe!

15 11 2008
isis

oh My oh My..

This is what u talking about eh..ekekekeke..
Biarkan mereka..mcmana kau ckp, atau apa yg ko buat mereka takkan stop.
Nak ckp banyak tak guna. Next week aku sms ko..ekekekeke…

15 11 2008
sifadi

erk..kt sini pun kay..? wakaka..

15 11 2008
duakupang

Oh Isis, Terima Kasih sudi singgah di blog picisan aku.

15 11 2008
Mohd Mazri Md Yassin

alahai duakupang.. tahanlah engko ada duakupang..aku tak ada kupang.. janganlah mudah terasa.. hang lahir bulan 09?..patutlah..

16 11 2008
roxiepassionfire

ko marah aku ke? ye la sori la… kosserrr… :p

16 11 2008
duakupang

@ choi – Kenapa dengan orang lahir bulan 09? Hensem-hensem belaka ke?

@ roxie – Terima kasih sudi singgah ke blog picisan ni. Geram kat orang lain sebenarnya.🙂

16 11 2008
roxiepassionfire

fuhhh… ingat ko marah kat aku tadi…
ko geram kat sapa ni? meh aku belasah diaorg X-(
hehehe mcm la aku berani… cowsirrr ;))

ko dah ok dah kan?😀 dah lepas geram dah tu… :p

16 11 2008
duakupang

Terima kasih. Aku dah ok. Dah lepas geram cukup lah
Buat apa nak simpan-simpan kan. Sesungguhnya menjadi pemaaf itu lebih baik kan🙂

16 11 2008
roxiepassionfire

skema sungguh ayat ko tu =))

ok la kalau ko dah ok🙂

16 11 2008
duakupang

Gunakan Bahasa Melayu dengan betul😀

16 11 2008
Isis

Kemenangan itu berpihak pada org-org yang sabar dan yang tahu menggunakan peluang membalas dendam..aegegegege

16 11 2008
duakupang

Taktik apa ko guna ni Isis.
Ni dari Art Of War karya Tsun Zu ke?🙂

17 11 2008
roxiepassionfire

aku setuju dengan statement Isis tu🙂

17 11 2008
Isis

Tu karya Serebrum Haluan Kiri Aku..ekekekeke

19 11 2008
Aida

Sayang , (can i still call you this?)🙂

Dah lama aku tak masuk blog ini, minta maaf, but i notice that you’re improving. So, to hell with the rest. Always remember what i told you.

Like i said, let them be..as long as you’re not one of them. Dah kata kan, tak suah berkawan dengan orang yang tak mendatangkan faedah. Period.

Miss you.

19 11 2008
Aida

*tak usah

19 11 2008
duakupang

Aida,

Yeah you can call me that🙂
Terima kasih kepada awak jugak sebenarnya. Saya banyak mendengar & ikut nasihat daripada awak.
Terima Kasih sekali lagi. Miss you too

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: