Lepas Geram 1: Arsene Wenger

30 10 2008

Credit to The Sun

Pic:Credit to The Sun

Arsene Wenger, you make me sick!!!


Actions

Information

9 responses

30 10 2008
rina

apo ni, yak topi padang??kikikikikik

30 10 2008
duakupang

Aku kechiwa kerana Arsenal telah seri 4-4 dengan Spurs.
Padahal dah lead 4-2 tu

3 11 2008
MaszLaVista

ko laa ni jeno…soh aku sokong arsenal..citt!! kalah bet lagi..

3 11 2008
Aida

Stoke City apa kes?

4 11 2008
Tepung

Kah.. kah.. kah.. season ni arsene wengal dan arsengal tolong jadi tukang sorak time Man Utd dapat trofi je la… kah.. kah.. kah..

10 11 2008
Mohd Mazri MdYassin (MatJerrY)

Pasukan bengong.. biaselar…tu..jangan ambik hati dah lar.. jangan sampai kiter jadik bengong..

12 11 2008
Anonymous

tak abis lagi ke lepas geram ni???..geram sepanjang zaman ke??ekekeke

12 11 2008
kek_lapis

lepas geram sepanjang zaman

12 11 2008
duakupang

Alahai tak sempat aku nak membalas komen di sini. Tapi apa-apa pun pasukan Arsenal telah mengecapi kejayaan ke atas Manchester United ya.
Hahaha, harap maklum.

Mana Tepung? Kenapa diam je ni? Ahaha! Sila berikan sepatah dua kata :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: